Не съм дошла да се заяждам, но по повод на

...
Не съм дошла да се заяждам, но по повод на
Коментари Харесай

Гражданите ИМАТ ПРАВО ДА знаят ВЕДНАГА и то от НАП какво е станало с личните им данни*

Не съм пристигнала да се заяждам, само че във връзка на приключването на информацията от Национална агенция за приходите, какво четем към днешна дата на формалните страници на инститиуциите

Национална агенция за приходите: Три фрази в секция " Новини ", оповестени НА 16-ти юли и едно, оповестено на 17-ти с необикновено потребното известие в жанр Карлсон - " Спокойствие и единствено успокоение ": " Защитата на всички осведомителни системи в Национална агенция за приходите е обновена ". И несъмнено на мен и на всички жители незабавно ни стана аЦки умерено.

КЗЛД - самостоятелният орган, който би трябвало да следи за ефикасната отбрана на жителите в случаи на нарушаване правото им на отбрана на персоналните данни. На страницата на комисията по случая царува лъчезарно безвремие... там има НИЩО! Браво господине, както се споделя.

За да отблъсквам дежурното " Ама никой не ни е сезирал ", ще кажа, че според чл.58, т3, б.Б на Регламент 2016/679, Независимият контролен орган изтъквам " има пълномощия да издава по лична самодейност или при поискване мнения до националния парламент, държавното управление на страната членка или, в сходство с правото на страната членка — до други институции и органи, както и до обществеността по всевъзможни въпроси, свързани със отбраната на персонални данни ".

#MINFINLEAK #НАП
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР