Не съм човек, който ще избяга от отговорност, нито от

...
Не съм човек, който ще избяга от отговорност, нито от
Коментари Харесай

Иван Гешев: Не ме е страх какви ще са последствията. Важното е да се казва истината

" Не съм човек, който ще избяга от отговорност, нито от доверието на професионалната общественост. Нито тичам от борби или от това да показвам персоналното си мнение ", това съобщи преди минути заместител основният прокурор Иван Гешев. До момента той е единственият номиниран за основен прокурор. " Не ме е боязън какви ще са следствията. Важното е да се споделя истината ", добави Гешев.

По мотив подготвяния митинг тази вечер от " Правосъдие за всеки " Гешев акцентира, че като български жители имаме избрани права и едно от тях е правото на мнение.

Той още веднъж напомни за какво се е съгласил да бъде издигната неговата кандидатура. " Бях подсилен от цялата професионална общественост, което е голямо доверие, и съм задължен да го оправдая ".

По мотив на това, че досега е единственият номиниран, Гешев се върна години обратно и напомни процедурата по желание на Борис Велчев за основен прокурор. " 17 индивида от Висш съдебен съвет предложиха един различен предстоящ основен прокурор, само че такава реакция нямаше, а за мен Борис Велчев беше един сполучлив основен прокурор ", добави Иван Гешев. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР