Не съм бил толкова влюбен досега, каза Джизъса за новата

...
Не съм бил толкова влюбен досега, каза Джизъса за новата
Коментари Харесай

Джизъса не е бил толкова влюбен

" Не съм бил толкоз влюбен до момента ", сподели Джизъса за новата си младоженка. Той отговори и на слуховете дали Полина е бременна.

„ Отварям нова страница в живота си с Поли. Досега беше ергенски живот, само че към този момент ставам фамилен мъж. Любовта ни порази от пръв взор. В продължение на години сме се разминавали, само че по-важното е, че в този момент се открихме. Много се обичаме и се надявам, че постоянно ще е по този начин! “ Това съобщи пред „ Уикенд “ щастливият жених Благой Георгиев.

Тези дни двойката ще реши къде ще отиде на меден месец, като към момента не е решила дали да отдъхва на Халкидики или по-далечна дестинация. Единственият проблем за по-екзотичните пътувания е страхът на брюнетката от хвърчене, като Благо ѝ е заречен да ѝ помогне да го преодолее, тъй като той самият обожава да пътува със аероплан и желае дружно да могат да пътешестват по света. Двамата с Полина Спасова се срещнали едвам преди няколко месеца, само че връзката им се разви мълниеносно. „ Никога не съм бил толкоз влюбен”, призна на церемонията младоженеца.

Сватбата им се състоя преди седмица, като Ненчо Балабанов откри церемонията със мощна тирада, диджей Теди Джорджо се грижеше за музикалното озвучаване, а Тони Стораро и Бони веселиха гостите. Тони се раздаде оптимално и даже се наложи да се преоблече цели 3 пъти, тъй като не пестеше глас и страсти. „ Пял съм на над 200 сватби, само че в никакъв случай не съм виждал толкоз влюбена двойка. От километри ви проличава по какъв начин се гледате и обичате същински “ – съобщи артистът, който радостни гостите в продължение на час и половина.

Двойката разяснява и слуховете, че ще стават родители. „ Това не е правилно, най-малко не в този миг. Поли не е бременна. Искаме да имаме деца, като всяко семейство, само че към момента не е бременна – то си проличава, че няма стомах. Но доста скоро това може да се промени “ – признава Благо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР