Не са спирани парите за градски транспорт по време на

...
Не са спирани парите за градски транспорт по време на
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Липсата на политическа воля води до недостиг на детски градини в столицата

Не са спирани парите за градски превоз по време на кабинета " Петков ". Пари за метрото има, те ще бъдат обновени по отношение на инфлацията. Метрото е приоритет за развиването на София. Това съобщи претендентът за кмет на София в предаването на " На фокус " по Нова телевизия. 

Представлявам необятен набор от партии. Това ни е подготвило за диалогичност, мощно и качествено упралвнеие. Трудният път го извървяхме в месеците, в които работим дружно. 7-8 месеца работим дружно и търсим верните решения. Не бих споделил, че има липса на опит в екипа ни. Той е формиран от потвърдени районни кметове, хора като Борис Бонев, който се бори самичък като общиснки консултант. Колегите от Демократична България, които имат доста дейни хора в Общинския съвет, изясни Терзиев. 

Постоянно диалогът е към родословното ми дърво. Приятел се майтапеше, че съм потомък на Адам и Ева. Петър Младенов е отдалечен братовчед на дядо ми. Този човек в никакъв случай не съм го виждал, сподели още претендентът за кмет на София. 

15 години работя да сътворявам работни места, основаване на компании, работим в посока България да бъде европейска съвременна страна. Първият милион изкарахме от доходи от клиенти. Фирмата е стартирана с персонални средства и доходи от клиенти, означи Терзиев. 

Детски градини 

Недостигът е 6 000 места, откакто се построят тези, които са в развой. Това са към 250 групи. В една детска градина има от 6 до 10 групи. Математиката демонстрира, че би трябвало да се построят още към 30-35 детски градини. Задавам си впроса по какъв начин могат да се постоят цели квартали и да водим диалог, че е невероятно да се постоят 30 градини за 4-годишен мандат. Причината е неналичието на политическа воля и приоритет, изясни. 

За да се случи градеж. Трябва да имаш квалифициран от предходен мандат, или дейна помощ от централна община. Няма да ни оставят квалифициран, само че имаме четири години да работим. Това ще бъде наш приоритет, добави още той. 

Поскъпване на синя и зелена зона 

Обмисляме повишаване на синя и зелена зона. Нормално е, когато има запълняемост на синя зона. Поскъпването ще реши казуса отчасти. Всички ограничения, които водят до позитивни промени от днешняи ден наподобяват непопулярни, уточни още Терзиев. 

По думите му на София е необхдоим нов градоустройствен проект. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР