Не са много дизайнерите, които могат да кажат, че имат

...
Не са много дизайнерите, които могат да кажат, че имат
Коментари Харесай

Дизайнерът на звездата от Саудитска Арабия Мохамед Аши се издига в небето

Не са доста дизайнерите, които могат да кажат, че имат две ревюта по време на седмицата на висшата мода в Париж, само че Мохамед Аши е необичаен тип. И въпреки всичко, когато се свържем предходните дни посредством видео диалог, той е ненадейно спокоен и събран.

Първото шоу на подиума, което се организира късно сутринта в четвъртък в Hôtel des Monnaies в Париж, притегли огромни имена в това число артистът Мишел Уилямс и Карин Ройтфелд, някогашен основен редактор на Vogue Paris, макар обстоятелството, че това беше едвам второто присъединяване на дизайнера в формалния фешън календар (първото му беше през 2023 г.). Тази вечер, на същото място, Аши ще показа една доста друга сбирка за новата национална самолетна компания на Саудитска Арабия Riyadh Air, за която той е проектирал първите й публични униформи.

Надзърт в последните му скици демонстрира модел облечен в комплект сако и панталон, комбиниран с подобаваща шапка и квадратни токчета. На друга рисунка тя е облечена в елегантно дълго палто с висока талия. Парчетата са в еди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР