Не са ми светели ръцете. Това каза кметицата на Младост

...
Не са ми светели ръцете. Това каза кметицата на Младост
Коментари Харесай

Десислава Иванчева: Не са ми светели ръцете, парите на бяха в мен, а в колата


Не са ми светели ръцете. Това сподели кметицата на „ Младост ” Десислава Иванчева, която беше доведена в правосъдната зала за съвещанието по гледането на мярката й, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Иванчева беше доведена дружно със зам.-кмета на „ Младост ” Биляна Петрова и двете приказваха зад стъклената бариера в правосъдната зала.

Според Иванчева е имало скрит план. "Парите на бяха в мен. Бяха в колата. Бяха под седалката", крещеше Иванчева през стъклото.

Тя сподели и лист с написан на него текст. Ръцете ми не светеха като елха. Светна в профил. Това идва от листа, на който писах показания, сподели Иванчева и изясни, че индивидът, който стои зад акцията против нея е някой си Румен Р.

„ Казват, че сигналът е подаден от "Ваклин груп", разгласи Иванчева, викайки през стъклото.

По-рано през днешния ден прокуратурата изиска непрекъснат арест за Иванчева, Петрова, както и за някогашния кмет на „ Младост ” Петко Дюлгеров. Повдигнати са им обвинявания по член 302а Наказателен кодекс – рушвет в изключително огромни размери.

В прокуратурата не е разпоредена и не се прави каквато и да е инспекция на дейностите на наблюдаващите прокурори и проверяващите органи по досъдебното произвеждане, по което обвинена е кметът на Район Младост – Столична Община - Десислава Иванчева, прецизираха още от държавното обвиняване. Очаквайте детайлности. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР