Не са малко известните личности, за които знаем, че в

...
Не са малко известните личности, за които знаем, че в
Коментари Харесай

От колко години Елтън Джон е трезвен

Не са малко известните персони, за които знаем, че в даден стадий от живота си са имали проблем с алкохола и пристрастяването към разнообразни наркотични субстанции. Всъщност, Еминем е първият, който ни изкача в мозъка.
 Какво отпразнува Еминем
Какво отпразнува Еминем

Едно от най-големите му достижения

Елтън Джон идва на второ място, а от профила му в Twitter разбираме, че преди няколко дни е имал и много сериозен мотив за празнуване.

Изпълнителят се похвали, че от 30 години е изтрезнял. Благодари на околните и на приятелите си за всички приветствени картички и цветя, които са му изпратили.

Reflecting on the most magical day having celebrated my 30th Sobriety Birthday. So many lovely cards, flowers and chips from my sons, David, friends in the Program, staff at the office and in our homes. I’m truly a blessed man. pic.twitter.com/Oxkp0uwpbb
— Elton John (@eltonofficial) July 30, 2020
Отново в обществената мрежа, Елтън Джон написа, че към този момент щеше да е мъртъв, в случай че преди 30 години не е взел значимото решение да изиска помощ. В публикация за The Guardian от 2019 година по случая премиерата на " Рокетмен ", изпълнителят приказва намерено за пристрастяването си към кокаин.
 Кание Уест, Елтън Джон, Ариана Гранде - кои са най-високоплатените музиканти за 2020г.
Най-високоплатените музиканти за 2020 година

Според класацията на списание Forbes

И, да, като се изключи че е прелестен за гледане, " Рокетмен " (наличен в HBO GO) дава много добра визия какъв брой надълбоко гърло е имал Елтън Джон при започване на кариерата си - и за пеенето, и за пиенето.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР