Не са малко хората, привърженици на кофеиновата напитка. Освен, че

...
Не са малко хората, привърженици на кофеиновата напитка. Освен, че
Коментари Харесай

3 десерта, които най-добре си хармонират с кафето

Не са малко хората, последователи на кофеиновата напитка. Освен, че ни работи ободрително, тя ухае неповторимо. Незаменим е усетът на кафето.
Далеч по-приятно е да го комбинираме с нещо сладичко в ранните часове на деня. Днес ще ви издадем 3 десерта, с помощта на които утринният обред се трансформира в същинско премеждие и развлечение.
Ето ги и сладките изкушения, успяващи най-добре да си хармонират с топлата и горчива напитка:
Запознайте се с негово величество – Тирамису
Всеки от вас е опитвал най-малко един път този несравним десерт. Бе значение дали го приготвяте вкъщи или сте решили да си го закупите от близката сладкарница, то при изработката му наложително взе участие кафето.
Нотките на тъмната напитка се усещат от ден на ден с всяка последваща вилица, на която се любуваме.
 Вкусно руло с бухнал бананов крем Вкусно руло с бухнал бананов крем
Днес ви предлагаме рецепта за вкусно руло от бисквитено тесто и заряд от бананов крем. Продуктите, които са ви нужни за тестото:...
Когато комбинирате парче Тирамису с чаша хубаво и ароматно кафе, то сигурно денят ви ще бъде приказен, а утрото – незабравимо.

Всеизвестният Мъфин
Знаете, че мъфините през днешния ден се оферират в доста разновидности. Преди няколко десетилетия този десерт не беше прочут на домакинята, само че през днешния ден добива необятна известност.
Сутрините нормално изпитваме апетит и един домашно подготвен мъфин може освен да ни засити, само че и да ни накара да се усмихнем. Няма значение какви съставки сте употребявали за изработката му, той изрично ще добави усета на тонизиращата напитка.
 Невероятно вкусна торта без печене, която се топи в устата Невероятно вкусна торта без печене, която се топи в устата
Всяка стопанка желае да изненада фамилията си с изискана домашна торта, чието подготвяне не изисква доста време и старания. Обикновено в...
Великият Шоколадов мус
Толкова лек, толкоз тънък и толкоз прелестен. Ако пандизите очите си, до момента в който го похапвате, сигурно ще имате чувството, че сте в ресторант в Париж.

Когато обаче комбинирате един толкоз гальовен мус с чаша ароматно кафе, то крайният резултат е същинска детонация от усети.
Насладете се на вашата напитка и не забравяйте да я комбинирате с някой от нашите оферти. Подарете си приятност за сетивата и се порадвайте на прелестното утро!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР