Не са кьорави как тече борбата и за петата, смята

...
Не са кьорави как тече борбата и за петата, смята
Коментари Харесай

Петричев: Феновете на Левски ще са много в неделя, защото им е пресен споменът от четирите титли на Литекс

Не са кьорави по какъв начин тече битката и за петата, счита изпълнителният шеф на българския първенец

Изпълнителният шеф на Лудогорец - Ангел Петричев, разгласява пост в формалната си страница във “Фейсбук”, където написа, че почитателите на Левски ще са доста на мача в неделя, тъй като им е свеж споменът за четирите трофеи на Литекс. Той счита, че няма късмет хората да припознаят шефовете на преимунувания тим за цесекари. Петричев споделя още, че каквито и клончета да поставят на емблемата и колкото и годишнини да чествет, те ще си останат тимът от Ловеч.

Ето какво е разгласил Петричев във “Фейсбук”:

“Здравейте другари и почитатели на Лудогорец! Много от вас ме питат за какво не отговаряме на безкрайните неистини и операции, които бълва Стойчо Стоилов. Ами доста просто, в случай че хвърляш камък по всяко куче, което те лае, в никакъв случай няма да стигнеш крайната си цел. Този господин към този момент толкоз прекали, че съм уверен, че е омръзнал и на себе си. Очевидно е доста мощно желанието на шефовете на преименувания тим да ги одобряват за цесекари, само че това няма по какъв начин да стане с езика на омразата. Каквито желаят клончета да сложат на емблемата, колкото и годишнини да се пробват да празнуват, те ще си останат тима от Ловеч, който се реалокира в София с маркетингова цел (това не е моя излишльотина, а го написаха сами до УЕФА).

Винаги съм твърдял, че те ще станат ЦСКА едвам, когато Левски и останалите тимове ги признаят. От епохи се знае, че един цар става същински цар, когато го признаят прилежащите династии. Дотогава е елементарен шарлатанин. И в случай че в неделя има доста левскари на мача, то е не тъй като го признават за постоянно дерби, а тъй като им е свеж споменът от спечелването на четирите трофеи на Литекс. Не са кьорави по какъв начин тече битката и за петата. Каквито и алибита да се пласират по медиите.

С операции и насаждането на ненавист не се върви напред”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР