Не са изминали и двадесет дни от смъртта на младия

...
Не са изминали и двадесет дни от смъртта на младия
Коментари Харесай

Защо приятелката на Денис стана по-нагла от продуцента му

Не са минали и двадесет дни от гибелта на младия реализатор Денис Теофиков, а приятелката му не стопира да шуми за връзката им в обществените мрежи. Гримьорката Алекса Ангелова, която повече наподобява на сексуален модел явно натъртва на постове за обичания си, в сравнение с да претърпява тъгата по загубата сама със себе си и околните си, разясняват държанието й странични наблюдаващи.

Брюнетката изсипа в Инстаграма солидно количество фотоси с Денис, колкото преживе не са качвали нито той, нито тя. Странно, за какво в този момент по този начин лудо обявява връзката им, още повече, че момчето го няма. "Със сигурност не и е елементарно да преживее загубата, само че това нейното не е обикновено. То не бяха фотоси, то не бяха любовни излияния сред двамата и еднолични послания от нея за покойника. Тези неща са прекомерно интимни, с цел да ги развява по този начин обществено като знаменосец. Ако търси известност по този метод е доста грозно, а в случай че се усеща отговорна за нещо, това е друго ", разясняват в средите непрестанните й изявления отдадени на обичания.

Даже някои вършат паралел с продуцента на 21-годишния артист - Николай Пашев. "Той за разлика от нея излезе с едно изявление и си сподели всичко по тематиката. Но в случай че неговите похвати са били непрофесионални, то държанието на тази гримьорка не е по-малко безочливо ", разясняват в интернет пространството.

"Липсваш ми обич моя " и сходни фрази висят под всеки съкровен кадър. Алекса се държи по този начин, като че ли Денис ще прочете от отвъдното какво е написала в обществената мрежа. Брюнетката с хищна полова визия обаче не се стопира и като че ли по този начин комуникира с умрялото момче. Преживе дамата не беше качвала и една тяхна обща фотография, а от профила й преди гибелта му се вижда, че фотосите, които е разгласила са соновно по долни дрехи и в еротична битка с други дами.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР