Не са едно или две имената на сръбски треньори, които

...
Не са едно или две имената на сръбски треньори, които
Коментари Харесай

Още един авторитетен сърбин е свързван с Левски

Не са едно или две имената на сръбски треньори, които са свъзвани с Левски. Оказа се, че " сините " са потърсили още едно огромно име от западната ни съседка, което да поеме тима. Освен с Миодраг Божович и Саво Милошевич, от " Герена " са имали диалози и с Марко Николич. В момента той е без тим, откакто се раздели с Локомотив (Москва) през 2022 година.

Николич има къса кариера на футболист, която свършва след жестока травма. Като треньор обаче може да се похвали с много съществени триумфи. Той първо стартира работа в школата на Рад, а през 2008 година получава късмет да блесне и при мъжете. Така се трансформира в най-младият треньор, който е водил отбор в елита на Сърбия за всички времена. Впоследствие кариерата му минава през Войводина (Нови Сад) и Партизан, където е изненадващо уволнен в миг, в който тимът е преди всичко в класирането и на 1/2-финал за Купата на Сърбия.
 Медиите в Сърбия оповестиха новия треньор на Левски - именит нападател поема Медиите в Сърбия оповестиха новия треньор на Левски - именит нападател поема " сините "
Така той поема към чужбина и застава отпред на Олимпия (Любляна). В Словения печели и първата си Купа напролет на 2016 година, което му носи и завръщане в Партизан. Извежда " гробарите " до дубъл, само че не се задържа дълго.

Следващата му дестинация е Унгария, където с Фехервар печели купата още в първия си сезон, а във втория взема Купата на страната. През ноември 2019 година е уволнен, тъй като шефовете считат, че не е спечелил задоволително точки.
 Черногорец е любимец за треньорския пост в Левски Черногорец е любимец за треньорския пост в Левски
През 2020 година поема тим в четвърта страна - Русия. Там стига до още един трофей - Купата на страната през 2021 година, който печели с Локомотив (Москва). Награден е с контракт за 3 сезона, само че не му е писано да го извърши.

Николич е имал достойнството да работи и с двама българи. Това се случва до момента в който е отпред на Партизан, а от там минават Иван Бандаловски и Валери Божинов. Така че той ще е добре осведомен с нравите на родните ни играчи.

" Мач Телеграф "

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР