Не са чак толкова много звездите, които обичат да говорят

...
Не са чак толкова много звездите, които обичат да говорят
Коментари Харесай

Признанията на Айрленд Болдуин за изнасилването и аборта

Не са чак толкоз доста звездите, които обичат да приказват намерено за проблемите и за неприятните неща, които им се случват. За благополучие има и такива като Айрленд Болдуин , които го вършат.
 Айрленд Болдуин и секси и провокативната ѝ отмора
Секси почивката на Айрленд Болдуин

Стана горещо

Дъщерята на Алек Болдуин и Ким Бейсингър е била откровена защо ли не. В един от последните си постове в TikTok пък взема решение да разкрие една в действителност доста персонална история.

Болдуин стартира с предизвестието, че през последните 24 часа е видяла доста видеа в TikTok на дами, които подтикват други дами да споделят историите за абортите си. И всичко това откакто Върховния съд на Съединени американски щати анулира решението по делото " Роу против Уейд ", което афишира аборта за конституционно право.

Започнаха доста митинги, несъмнено, тъй като по този метод се дава право на всеки щат да реши дали да направи абортите законни, или не. Което пък на процедура връща страната в предишния век в това отношение.

Е, Айрленд Болдуин не счита, че всяка жена, претърпяла нещо сходно, е длъжна да го споделя, в случай че не желае. Но е решила да опише за своето прекарване, тъй като желае останалите дами да се усещат подкрепяни и да знаят, че не са сами.

Моделът споделя, че когато е била тинейджър, е била изнасилена, до момента в който е била в безсъзнание. Шокът е бил толкоз огромен, че по това време е решила да не споделя на никого, даже на родителите си, а само на сестрата, която ѝ е оказала здравна помощ след случилото се.
I’m here for you
" Пазих тази загадка в себе си години и тя докара доста болежка за мен и за хората, които обичам. " Но е довела и до серия от саморазрушителни решения. 26-годишната Болдуин добавя, че е почнала да пие доста повече, да купонясва доста повече и да се обкръжава с токсични и нападателни хора, написа People.

Години по-късно Айрленд Болдуин е забременяла непланирано от тогавашния си другар, който не е желал нито деца, нито брак. Решила е да направи аборт, тъй като добре знае какво е да израснеш с хора, които не се понасят.
 Айрленд Болдуин, Алек Болдуин и сложните връзки сред татко и щерка
Колко мъчно е да си щерка на Алек Болдуин

Особено когато татко ти чака седмото си дете

За нея решението да роди и отгледа дете, без да има финансова сигурност и сътрудник, който да я поддържа, не е било вярно. " Избрах себе си и отново бих го направила. Това е твоят живот и твоите избори ", приключва тя.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР