Не разбирам защо Народното събрание заседава почти денонощно в последните

...
Не разбирам защо Народното събрание заседава почти денонощно в последните
Коментари Харесай

Делян Добрев: Управляващите са като заек на фарове. Стоят и не мърдат

" Не разбирам за какво Народното събрание заседава съвсем непрекъснато в последните дни, с цел да одобри бюджет, който не е настоящ поради ситуацията в Украйна. Докато един законопроект не бъде признат в своята целокупност, той може да бъде върнат назад в комисия и да бъде допълнен. Има 737 разнообразни оферти за изменение и допълнение на бюджета, от които 204 са на самите ръководещи ". Това сподели пред БНР Делян Добрев, народен представител от ГЕРБ.

Той уточни, че е добре, че има природен газ, " тъй като неприятно би било, в случай че Русия ненадейно спре доставките ".

" Европа е най-големият пазар за газ на Русия. Ако Русия го спре, обстановката ще е по-тежка от високите цени. Катар, един от най-големите експортьори на газ, излезе с открита позиция, че не може да замести съветския газ ".

В предаването " Преди всички " Добрев добави, че в Бюджет 2022 обезщетенията за високите цени на тока и газа са до 31 март.

" Управляващите са като заек на фарове. Стоят и не мърдат. Давали сме им оферти, всичко се отхвърля. В бюджета би трябвало да има буфери за тези обезщетения, тъй като цените ще останат високи и след март ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР