Не пускаха построения участък от Хемус, за да се упражнява

...
Не пускаха построения участък от Хемус, за да се упражнява
Коментари Харесай

Нанков: Не пускаха Хемус, за да се упражнява Рашков в ченгесарски внушения

Не пускаха издигнатия сектор от " Хемус ", с цел да се упражнява Рашков в ченгесарски внушения, написа във Facebook депутатът от ГЕРБ и някогашен министър на районното развиване и строителството Николай  нанков.

 

" Разгеле! Участъкът от „ Хемус “ сред Буховци и Белокопитово е подготвен от месеци, само че беше държан „ на трупчета “. Днес служебният районен министър арх. Шишков щял да му резне лентата. Така е – на кръпки, на кръпки – предишния месец 3 км от „ Струма “, в този момент 16 км от „ Хемус “. Все планове, стартирани от ГЕРБ и забатачени от Промяната и " служебните " й измерения ", споделя Нанков. И пита в края на обявата си служебният министър няма ли да вземе проба от пътната настилка.

 

Ето и целия пост на Николай Нанков:

 

Разгеле! Участъкът от „ Хемус “ сред Буховци и Белокопитово е подготвен от месеци, само че беше държан „ на трупчета “. Днес служебният районен министър арх. Шишков щял да му резне лентата. Така е – на кръпки, на кръпки – предишния месец 3 км от „ Струма “, в този момент 16 км от „ Хемус “. Все планове, стартирани от ГЕРБ и забатачени от Промяната и " служебните " й измерения. Сега ще стартира едно перчене, едни небивалици ще залеят ефира. Добре че най-малко хората най-накрая ще могат да употребяват трасето, което очевидно преднамерено не пускаха. Защо ли? За да се упражнява Бойко Рашков в ченгесарски внушения. Шишков през днешния ден дали ще се извини от името на някогашния си сътрудник? Вероятно не. За “Благодаря ” изобщо не приказвам. Апропо – няма ли на откриването превантивно да вземе една проба за качеството на пътната настилка?

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР