Не пропуска да отбележи, че в последно време качествените комици

...
Не пропуска да отбележи, че в последно време качествените комици
Коментари Харесай

Актьорът легенда Георги Мамалев: Чувствам се като човек, който си е свършил добре работата през годините

Не пропуща да означи, че напоследък качествените комици са прекомерно малко, а и за жалост не са доста награждавани. Допълва, че даже може да ги изброи на пръсти.

 

Тодор Колев е един от непрежалимите му другари. Именно той преди време му подал ръка при започване на кариерата му. Категоричен е, че другарството му с него е дало отражение освен в живота, а и в работата му. И до през днешния ден му липсват Велко Кънев, Чочо Попйорданов, Андрей Баташов и други. Поне 1-2 пъти месечно върви в църковен храм, където пали свещи за здраве и за умрелите.

 

Твърди, че не се опасява от момента, в който към този момент няма да го търсят по работа. Чувства се като артист, който през годините е постигнал доста неща и си е приключил добре работата. В този ред на мисли акцентира, че умерено би могъл да каже, че неговият театър си го е изиграл и е обикновено да отстъпи път на младите.

 

Няма да му е скучно, когато остане без професионални задължения, защото е на мнение, че вкъщи човек постоянно може да си откри какво да прави, а и ще си поспива.

За разлика от мнозина не се оплаква от пенсията си. Твърди, че е междинна красота, само че бърза да добави, че е такова ситуацията в страната. Никога не е изпитвал финансови затруднения  въпреки да не се дефинира като богат човек, е безапелационен, че не е и безпаричен.

 

Когато се оженили със брачната половинка му Ели, нямали даже една керемида – били просто млади и влюбени, само че последователно и с доста труд съумели да основат много неща. Сега живеят умерено, без терзания от финансово естество. Със брачната половинка му са горди и с възпитанието и образованието, което дали на децата си.

 

Разочарован е от това, че главното, което се е наложило в политиката ни като метод на изложение, е лъжата. Политиците ни дотам са станали дебелокожи, че не се трогват даже от това какъв брой малко хора излизат да гласоподават, а това би трябвало да е доста притеснително за тях.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР