Не промени в законите, а организационни мерки са нужни, за

...
Не промени в законите, а организационни мерки са нужни, за
Коментари Харесай

Случаят в Нови Искър показва, че са нужни организационни мерки, смята Цветанов

Не промени в законите, а организационни ограничения са нужни, с цел да не се стига до случаи, като този в Нови Искър, сподели през днешния ден по Би Ти Ви заместник-председателя на ГЕРБ и някогашен министър на вътрешните работи Цветан Цветанов. Той разясни, че сега има към 1100 души с присъди, които не са в пандиза, а към 600 от тях се търсят, с цел да бъдат вкарани в ареста.

Такъв е и казусът с причинителя на шесторното ликвидиране в Нови Искър Росен Ангелов. Цветанов добави, че през годините е имало 3-4 сигнала за неговото местонахождение, само че инспекциите не са дали резултат.

Бившият министър на вътрешните работи счита, че е нужна по-активна роля на представителите на локалната власт и регионите инспектори, като всички институции си свършат работата при добра съгласуваност.

Коментирайки свадите към Истанбулската спогодба, Цветанов акцентира, че в България се търси политичеси дял от всичко, което се приема. Той уточни, че преди внасяне на конвенцията за ратификация в Народното събрание, ГЕРБ ще провежда спомагателни полемики към нея.

В края на диалога Цветан Цветанов уточни, че ръководещата коалиция е постоянна и няма проблем с взимането на значимите решения за управническата стратегия.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР