Не проф. Камен Плочев е човекът, който трябва да си

...
Не проф. Камен Плочев е човекът, който трябва да си
Коментари Харесай

Нигяр Джафер: Не Камен Плочев трябва да си подаде оставката, други трябва да си отидат

Не проф. Камен Плочев е индивидът, който би трябвало да си подаде оставката - други хора би трябвало да си отидат. Това сподели националният представител от ПГ на Движение за права и свободи и заместник-председател на Народното събрание Нигяр Джафер по време на дебатите по предварителното премахване на проф. Камен Плочев от длъжността шеф на НЗОК.

Джафер разгласи, че Движение за права и свободи ще гласоподава с "въздържал се " по предварителното премахване на проф. Камен Плочев. По думите в тази ситуация не става въпрос за гласуването на персоналното волеизявления на следващия шеф на НЗОК, а за достолепието на Народното събрание и на хората, които то избира на този пост и освобождава след няколко месеца.

Поради неналичието на всевъзможен политически, а и административен опит, най-вероятно проф. Плочев ще бъде освободен. Случаят обаче е следващ откъс в задълбочаващата невъзможност в системата на опазването на здравето, съобщи Джафер.

Тя напомни, че до момента 17 шефове на НЗОК са били освобождавани и се е стигнало до такава степен, че нито един не е изкарал цялостен мандат. Днес обсъждаме една полуоставка, която е признак за нашата дейнос. Имаме време, което е окончателно изгубено, тъй като бяха допускани доста неточности. Няма почтени. Най-голямата отговорност я носят тези, които ръководят 9 години, сподели още Нигяр Джафер.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР