Не приветстваме агресията, без значение къде и от кого е

...
Не приветстваме агресията, без значение къде и от кого е
Коментари Харесай

Ангел Георгиев, "Възраждане": Не подкрепяме никоя агресия

Не приветстваме експанзията, без значение къде и от кого е тя и в коя част на света. Както считаме, че през 1999 година в Югославия беше потъпкано тотално интернационалното право и беше показан един казус, който докара след това до голям брой сходни случаи, както тогава не приветстваме експанзията, по този начин и в този момент не приветстваме експанзията. Не поддържаме никоя експанзия. Това разяснява в " Денят стартира " депутатът от Политическа партия " Възраждане " Ангел Георгиев, заместник-председател на Комисията по външна политика.

" Възраждане " гласоподава срещу общата декларация за позицията на България за военните дейности в Украйна.

" За нас най-проблемна е точката в която желаеме да наложим наказания на Русия. Ние запитахме неколкократно: Кой ще заплати вредите, нанесени на българската стопанска система в резултат на тези наказания. Не получихме отговор и тъй като ние пазиме българския народен интерес, не подкрепихме настояването за налагане на наказания на Руската федерация ", добави Ангел Георгиев.

По думите му от " Възраждане " желаят българското население в Украйна, което наброява може би половин милион души, да бъде предпазено съответно. Ангел Георгиев съобщи, че от " Възраждане " са поискали да се включи в декларацията текст за отбрана на нашите сънародници в Украйна.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР