Не приемаме връчването на мандата за правителство днес от президента

...
Не приемаме връчването на мандата за правителство днес от президента
Коментари Харесай

Има такъв народ: Надяваме се приятелският огън от Демократична България да спре

Не одобряваме връчването на мандата за държавно управление през днешния ден от президента като прилепяне, сподели през днешния ден пред публицисти в Народното събрание Станислав Балабанов от " ИТН ". Той разясни, че президентът има право да реши по кое време да връчи мандата.

" Готови сме да вървим по Конституцията. Като ни се връчи мандата ще срещнем всички вас с министър-председателя, министрите и техните биографии. Парламентарните групи ще имат една седмица да се срещнат с имената, да разясняват, а крайният резултат ще покажат бутоните ", добави Балабанов.
 Румен Радев с рецензии към партията на Слави, дава публично мандат още през днешния ден, 30 юли Румен Радев с рецензии към партията на Слави, дава публично мандат още през днешния ден, 30 юли
Днес, 30 юли, президентът Румен Радев ще даде първия изследователски мандат за сформиране на държавно управление в границите на 46-тия парламент. То...

В отговор на въпрос той сподели, че не е имало изваждане на томахавки по отношение на " Демократична България " и " Изправи се.БГ! Ние идваме! ", с цел да бъдат те заравяни. " Разчитаме приятелският огън да спре и да работим ", добави депутатът.

Балабанов разказа премиера с думите: " Добър експерт, виновен, честен и заслужен човек, който да свърши работата ". От думите му стана ясно, че може да е както мъж, по този начин и жена.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР