Не приемаме български политици да се извиняват, че някой ни ...

Не приемаме български политици да се извиняват, че някой ни

Кандидатът на ВМРО за президент набляга на президентската република и ваксините срещу коронавируса

Не одобряваме български политици да се извиняват, че някой ни натиска и по тази причина жертваме националните си цели. Освен това – говорихме за смяна, получавахме замяна по отношение на президентската институция и издигането ѝ на място, съответстващо на това, че държавният глава е директно издиган. Не одобряваме Зелената договорка, срещу сме джендър идеологията, а македонският въпрос остава наш цел. Това съобщи доцент Милен Михов, претендент за държавен глава на Вътрешна македонска революционна организация.

Издигаме въпроса за конституционни промени, които да трансфорат изпълнителната власт във функционалност на президентската власт. се избира за 5 години, няма опасност за тирания, устойчива е, може да води битката с корупцията, изясни Михов пред bTV.
 Румен Радев и Илияна Йотова от Черни връх: Ще забележим слънце и ще дишаме свободно единствено, в случай че бъдем единни Румен Радев и Илияна Йотова от Черни връх: Ще забележим слънце и ще дишаме свободно единствено, в случай че бъдем единни
„ Добре дошли и благодарим на всички за поддръжката в похода за по-справедлива България “. С тези думи претендентите за президен...

Според него, поради икономическата рецесия би трябвало да има съвещателен стопански щаб и Консултативен съвет за национална сигурност.

Специално по македонския въпрос, Михов беше безапелационен – правото на вярна информация е преди всичко. „ Когато българите са считани за втора ръка в страната си, която се е запътила към Европейски съюз ”, това е неверно, уточни той.

Ваксиниран съм против ковид, считам, че имунизациите избавят живот. „ Ваксините са единственото ни оръжие против пандемията, в случай че съумея в тази акция да убедя няколко души да се имунизират, ще бъда щастлив ”, заключи Михов.

Михов разяснява и уволнението си от Великотърновския университет. По думите му, заповедта била учредена на 4 точки, като последната била сигнал до прокуратурата поради случай с образование на италиански студенти. Питайте тях наистина ли ме ревизира прокуратурата, не мен, сподели той. Не се усещам за нищо отговорен, акцентира Михов.
 Москов и Цветанов: Събра ни убеждението, че българите би трябвало да получават високи заплати, а не държавни помощи Москов и Цветанов: Събра ни убеждението, че българите би трябвало да получават високи заплати, а не държавни помощи
Когато всички бягат от дясното и лявото, ние от Национално обединяване на десницата желаеме да върнем българската десница в политическия...

Източник: actualno.com