Не премахвайте мазолите, кожата ще стане още по-твърда. Благоприятно за

...
Не премахвайте мазолите, кожата ще стане още по-твърда. Благоприятно за
Коментари Харесай

Опасен ден според астролозите

Не премахвайте мазолите, кожата ще стане още по-твърда. Благоприятно за епилация, за грижи за кожата, маски за косата, маникюр и педикюр. Да се понижи физическата интензивност. Рискът от пострадване и строшаване на костите се усилва - те стават чупливи. Голямо натоварване на гръбначния дирек, изключително на коленете, може да има съществени последствия. Да се заобикаля наместване на костите и прешлени при чакръкчии. Не се предлага лекуване, вадене на зъби.

Денят изисква здравомислие, въздържаност и изключително внимание, защото е обвързван с рискове. Ако погрешно се употребява силата на деня, ще срещнете трудности и неприятности. Бъдете деликатни към всичко протичащо се с вас през този ден. Да не се позволяват негативни мисли и нарцисизъм.

Могат да зародят трудности при постигане на задачите ви и спорове с близките. Има заплаха да изпаднете елементарно под непознато въздействие. Бъдете спокойни и отделете повече внимание на незначителните елементи, деликатно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт.

Всеки човек има свое огледало, в което вижда света. По това, което ни се случва в осемнадесети лунен ден може да се дефинира какво е то: дали погрешно, увеличаващо, намаляващо или счупено парче, което отразява изопачаващата реалност, написа Novini.bg. Нашите реакции също ще покажат на кое реагираме позитивно, на кое негативно. Всяка обстановка би трябвало да оценяваме като отражение на нашата същина. Препоръчва се да се погледнем в профил и обективно да се оценим, да следим за своите неприятни действия и мисли, да се откажем от всяко пустославие, нарцисизъм и илюзии.

Настоятелно се предлага да се ограничи потреблението на алкохол. В този ден не трябва да се пиянства, тъй като заболяват бъбреците. Добре се отразяват масажите и масажи с растителни масла. По-малко да се спи. Опасни са ароматите. Ритуалната храна са орехите. Възможно е да се сложи неправилна диагноза, погрешно да се назначат медикаменти, което да провокира от своя страна алергия или да стане натравяне с медикаментите. Благоприятно е да се гладува и да се очистят червата. Да се заобикаля храна от скотски генезис. Духовните учители предлагат да се гладува, с цел да се обнови силата, да се понижи наличието на токсини в организма и да се укрепят духовните сили.

Може денят да се окаже тежък за фамилните връзки. Възможно е някой от околните ви да е в неприятно разположение на духа. По тази причина би трябвало да се прояви най-много успокоение и деликатност, с цел да не се разраснат проблемите.

Подстрижката ще усили вашата харизма, ще укрепи паметта ви и интелектуалните благоприятни условия.

10 безоблачен ден – Днес човек може да си сътрудничи с Бога. Още от сутринта се настройте на положителна вълна, което ще внесе мир и успокоение в душата ви и ще ви направи смели и решителни. Контактите да се сведат до най-малко. Подходящо за усамотение. Хубаво е през целия ден да бъдете в отпуснато-медитативно положение. Денят символизира самоосъзнаването. Подходящо време за самоанализ, за метафизичен размисли, да се изследват най-фините ъгли на душeвността, за среща с вътрешното ни „ аз”. Тогава ще можете да видите живота на по-фино ниво.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР