Не предполагах такова действие от полицая. Може би бяха изнервени,

...
Не предполагах такова действие от полицая. Може би бяха изнервени,
Коментари Харесай

Проговори репортерът Тихомир Петров, който бе заплашен от катаджия, че след удар с палка ще се по*ере

Не допусках такова деяние от служителя на реда. Може би бяха изнервени, тъй като злополуката беше по-тежка и имаха много работа. Това разяснява пред Нова телевизия фоторепортерът Тихомир Петров. Той популяризира в интернет видео, на което пътен служител на реда от Хасково ругае и заплашва по едно и също време него и водач на автомобил.
Случката се разиграва на 1 ноември на кръстовище, на което малко преди този момент е имало злополука. „ Mахни се с този фотоапарат от тука. Махни се, че като съм сърдит ще ти прасна една палка и ще се посереш “, ругае служителят на реда, до момента в който контролира кръстовището.

„ Хайде бе, маймуно “, крещи служителят на Министерство на вътрешните работи към водач.

„ Съвсем инцидентно снимах думите на служителя на реда. Не съм желал да фотографирам думите му. Човек гради някаква известност. Аз работя повече от 16 години като публицист. Чувствам се обиден. Но съгласно мен нещата са по-глобални. И ние, и служителите на реда работим в много комплицирана конюнктура “, заключи Тихомир Петров.

В интернет беше публикувано видео, на което пътен служител на реда от Хасково ругае и заплашва по едно и също време фоторепортер и водач на автомобил. Случката се разиграва на 1 ноември на кръстовище, на което малко преди този момент е имало злополука.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР