Не прави чест на хората да цитират лична кореспонденция. Но

...
Не прави чест на хората да цитират лична кореспонденция. Но
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Не прави чест да се цитира лична кореспонденция

Не прави чест на хората да цитират персонална преписка. Но откакто към този момент е излизала, най-малко да кажа в какъв подтекст е. Този есемес беше във връзка един антикорупционен закон, който беше признат, и поради който беше отритнат този на ПП-ДБ.

Това съобщи някогашният народен представител и мощен човек в „ Продължаваме промяната “ Лена Бориславова пред публицисти.

Ето какво още сподели тя:

Това, което доста ясно декларирахме на ГЕРБ е, че плаващи болшинства за правосъдна промяна, за управническа и законодателна стратегия просто не са възможни и съставляват нарушаване на правилата, с които това държавно управление беше подкрепено от първите две политически сили.

Ще приказваме с ГЕРБ още тази седмица по седемте точки, които бяха условие от ПП-ДБ. България има потребност от постоянно държавно управление, а то има потребност от устойчиво парламентарно болшинство. В противоположен случай то става един заслон на плаващите болшинства, с присъединяване на „ Възраждане “ и Движение за права и свободи, каквито образци видяхме предходната седмица.

Продължаваме срещи с представители на ГЕРБ за законодателната и управническата стратегия. Не приказваме за съдружно съглашение, а за управнически механизъм, с който да се ангажират парламентарните групи.

Репортер: Тодор Стефанов

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР