Не правете най-голямата покупка в живота си, без първо да

...
Не правете най-голямата покупка в живота си, без първо да
Коментари Харесай

Купуване на къща? Как да проверите дали е изложен на риск от потъване, наводняване или мръсен въздух от изменението на климата

Не правете най-голямата покупка в живота си, без първо да ревизирате тези опасности.

За множеството хора покупката на дом е най-голямата инвестиция в живота им. Така че има смисъл да се вземе поради всеки риск.

Все по-често изменението на климата оказва своето въздействие върху пазара на парцели, увреждайки и обезценявайки домовете и повишавайки разноските за застраховки.

Съединени американски щати Сайтът за недвижими парцели Realtor.com разгласи предходната седмица, че уголемява климатичните опасности в своите разгласи за парцели от пожари и наводнения до сегашни и планувани бъдещи равнища на топлота, вятър и качество на въздуха.

Над 40 % от домовете в Съединени американски щати са изложени на сериозен или извънреден риск, когато става въпрос за тези фактори, сподели брокерът в известие за пресата.

Някои притежатели на жилища към този момент изпитват най-лошите си последствия. Миналата година парцели от до бяха погълнати от горски пожари, брегова ерозия и проливни дъждове.

Повечето притежатели на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР