Не правете коледната елха твърде пищна и яркаСпоред източния хороскоп

...
Не правете коледната елха твърде пищна и яркаСпоред източния хороскоп
Коментари Харесай

Поверия за украсата на коледната елха

Не правете коледната елха прекомерно обилна и ярка

Според източния хороскоп собственик на 2023 година е Черния воден заек. Именно това животно-талисман ще диктува своите условия за това каква да бъде украсата на коледната елха. Следвайте експертните препоръки, с цел да донесете повече шанс в дома си, написа.

Вече споделихме с вас мнението на астролозите за това по какъв начин 2023 година ще повлияе на всяка зодия, само че не забравяйте, че са нужни и избрани дейности от ваша страна. Правилният дизайн и разположение на коледната елха ще ви помогне да извършите началото на годината продуктивно и удобно, без значение от местоположението на планетите.

Самото дърво и неговото местонахождение

На първо място е значимо да изберете мястото, където би трябвало да бъде сложена коледно дърво. Сега би трябвало да се намира в фамилния бранш - т.е. на изток. Това ще е извънредно потребно за тези, които желаят да отпразнуват Нова година по верния метод. Активирайте фамилната зона и по-късно поставете дърво там.

Самата елха би трябвало да е скромна - както като размери, по този начин и като декорация. Ако имате единствено огромно дърво, пробвайте да го замените с по-малко. В идеалния случай можете да поставите две дребни коледни елхи - в фамилната зона и в любовната и брачната зона, която се намира в югозападната част на къщата. Също по този начин първо би трябвало да се задейства.

Като начало е значимо да вземете решение за цвета. Според упованията, черното ще бъде най-хубавият цвят, само че това не е напълно по този начин. Разбира се, можете да употребявате черни играчки. Не третирайте този колорит като въплъщение на нещо неприятно. Ако желаете да извършите коледната елха малко по-ярка, можете да употребявате други цветове, които символизират детайла Вода: синьо, циан, тюркоаз. Всички нюанси би трябвало да са естествени, защото Заекът ненавижда неестествените цветове.

Размер и форма на играчките

Размерът на играчките би трябвало да е естествен. Не правете коледната елха прекомерно обилна и ярка. Достатъчно дискретни играчки на тематика природа, дом и семейство. Заекът обича всичко естествено, тъй че можете да окачите същински шишарки и да украсите коледната елха с същински смърчови клони.

Не би трябвало да има играчки под формата на хищни животни. Най-лошият избор за срещата през 2023 година са играчки с формата на тигър, змей, мечка. Според източните знаци, сходни играчки несъмнено ще ви лишат от шанс в новогодишната нощ и в първите дни на годината. Играчки под формата на заек или котка ще ви бъдат потребни.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР