Не познавам Мартин Божанов, не съм го виждал, не съм

...
Не познавам Мартин Божанов, не съм го виждал, не съм
Коментари Харесай

Цацаров: Не познавам Мартин Божанов, не съм го виждал

Не познавам Мартин Божанов, не съм го виждал, не съм имал съпричастност към групата към него. Това сподели някогашният основен прокурор Сотир Цацаров пред Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет (ВСС).

В момента Цацаров е завеждащ отдел във Върховната прокуратура.

" Като основен прокурор не съм имал информация за този човек и групата към него. Не съм имал никакъв интерес такава незаконна активност да има " капак ", съобщи Цацаров, цитирайки думи на арбитър Владислава Цариградска пред краткотрайната комисия за инспекция на обстоятелства и условия, свързани с активността на групата към Мартин Божанов.

Цацаров свърза говоренето против него с делото против наказания за ликвидиране австралиец Джок Полфрийман, който беше пуснат условно предварително.

Той напомни, че е отправил искане за обновяване на процеса пред висшия съд с аргумент, че двама от членовете на апелативния съд, които пуснаха предварително мъжа от пандиза, е трябвало да се отведат.

" Не се срамя от това, което съм направил с един наказан палач. Сега бих направил същото – да откажа трансфер до Австралия и да желая обновяване ", сподели Сотир Цацаров.

" Никога не съм заплашвал съдии. Никога не съм разпореждал да се пускат изявления против арбитър Цариградска ", съобщи още някогашният основен прокурор.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР