Не познавам Алексей Петров, никога не съм говорил с него,

...
Не познавам Алексей Петров, никога не съм говорил с него,
Коментари Харесай

Николай Денков: Не познавам Алексей Петров, никога не съм говорил с него

Не познавам Алексей Петров, в никакъв случай не съм приказвал с него, виждал съм го евентуално два пъти на срещи, на които са били работодателските организации и той е участвал като един от представителите на четирите работодателски организации, в никакъв случай не съм чувал за срещи с него, това съобщи от трибуната на Народното събрание министър председателят Николай Денков на заложен въпрос от депутатите за това имал ли е присъединяване при съставянето на кабинета неотдавна убития предприемач. 

По-рано през днешния ден в коридорите на някогашния Партиен дом, който е новият остарял дом на депутатите, водачът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че Алексей Петров е бил непосредствен с бащата на Кирил Петков.

" И той, като всички нас, Бог да го елементарни, търсеше разновидности да се направи нещо устойчиво след тези пет следващи ли, какъв брой избори бяха, най-малко за значимата законодателна рамка да е реалност. Аз постоянно споделям истината. Така че срещи сме провеждали – с него, той с тях, назад. За да може някакво даже нежно доверие да си имаме “, уточни водачът на ГЕРБ. „ От мен не, по време на диалозите - не. Ако е имало нещо друго, това не е към мен въпрос “, съобщи Борисов, с което разпали диспути и дискусия измежду парламентарните групи. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР