Не понасям с кални обуща да се влиза в храма

...
Не понасям с кални обуща да се влиза в храма
Коментари Харесай

Огнян Герджиков: С кални обуща не се влиза в храма на правото

„ Не претърпявам с кални обуща да се влиза в храма на правото и това постоянно ме изважда от равновесие “, споделя Огнян Герджиков, който счита, че актуалният парламент няма задоволително експертен капацитет и подценява ролята на Съвета по законодателството към Народното събрание.
" Неудобно ми е да споделям дилетанти, само че в настоящия парламент има прекомерно малко адвокати и то единствено един настоящ, в случай че съм наясно с нещата. Има потребност от външна помощ, това е явно. Освен това разбирането, че законите би трябвало да се одобряват бързо, на мига, е извънредно огромна методологическа неточност, която се прави. Докато в предходните години имаше някакво опрощение предвид на хармонизирането на тези 18 правни области, което наложително трябваше да създадем с оглед участието ни в евросъюза, в този момент към този момент няма нищо незабавно да следва, с цел да е толкоз необходимо законите да се одобряват за толкоз малко време. “, сподели още някогашният длъжностен министър председател пред БНР.

" Трудно е в политиката, само че човек би трябвало да бъде пореден и почтен, доколкото е допустимо в тази конюнктура ", означи Герджиков, съгласно който ни липсват политици експерти, а квалифицираните са малко на брой.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР