Не помня, че ги убих. Не помня да съм се

...
Не помня, че ги убих. Не помня да съм се
Коментари Харесай

Криминалисти проговориха за разпита на Викторио и несвързаните му оправдания за двойното убийство

" Не помня, че ги убих. Не помня да съм се возил в такси.. Това споделил двойният палач Викторио Александров по време на разпита му, твърди " Телеграф ", базирайки се на прокурори и проверяващи, предадед Блиц.

``
реклама

26-годишният охранител даже не трепнал, когато го питали за какво е умъртвил жена си и едногодишното си бебе. " Нямаше никаква страст, даже не трепна, не се разплака, не съжали за бруталните закононарушения ", споделиха криминалисти и обвинители, които се шокирали от реакцията му.

От прокуратурата оповестиха през вчерашния ден, че са повдигнали три обвинявания на Викторио - за съзнателно ликвидиране на Дарина Министерска, за разстрела на дребната Никол и в насила на таксиметров лидер, който отвлече. Наложен му е 72-часов арест.

Викторио бил разпитан в болничната стая. Постоянно казвал, че не знае нищо за касапницата. Единственото, което споделил било, че помни по какъв начин тичал с бебето си в Северния парк, след това се возил на рейса. За убийството на бебето Никол се оправдал, че се бил спънал в тъмното и без да желае натиснал спусъка, а патронът уцелил детенцето. Посочил някакви автобуси, на които се бил возил с детето, само че занапред ще се ревизира дали са действителни, или охранителят е излъгал проверяващите.

" Не помня да съм се возил в такси, не помня никакъв водач ", споделил Александров на въпрос за какво е похитил таксиджията. " Възможно е към момента да е в потрес и фактически да не помни убийствата. За нас обаче по-скоро става въпрос за маска, която е поставил, с цел да заблуди полицията ", коментират криминалисти.

На Викторио е назначена психиатрична експертиза. Резултатите от тестванията му за алкохол и дрога са негативни, което значи, че е умъртвил фамилията си в безусловно трезво положение и не под въздействието на дрога.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР