Не, Поли Генова не се е омъжила тайно. Всъщност певицата

...
Не, Поли Генова не се е омъжила тайно. Всъщност певицата
Коментари Харесай

Вижте Поли Генова като булка

Не, Поли Генова не се е омъжила скрито. Всъщност певицата влезе в ролята на младоженка във видеото към песента си " Твоя ". Парчето е сърдечен подарък от сърце за всички влюбени.
По-малко от месец откакто показа шлагера си " Г-н Президент ", изпълнителката е подготвена и с клипа към настоящата балада. П ремиерата му през вчерашния ден е привет по случай идния празник на влюбените " Св. Валентин ".
" Твоя " е безспорната диаметралност на предходния план на певицата – мудна, сантиментална ария. Във видеото Поли е облечена като младоженка и снима фотосесия. Когато остава уединено със себе си пред огледалото, тя стартира да смъква грима си и да " разсъблича " душата си.
" Твоя " е последният ми план, изработен с доста обич. Красива и чувствена балада, написана от Боян Христов, който е създател и на текста. Видеото е необикновено докосващо и нежно, с помощта на режисьора Петър Вълчев. Експериментирахме с концепцията за това по какъв начин се усеща едно момиче в ролята на младоженка с годежен пръстен ", описа Поли Генова.
Посланието на парчето е да се обичаме, без да се притежаваме, добави певицата .

Това, което прави песента толкоз мощно въздействаща, е прелестната цигулка, изсвирена от Иван Иванов, който е част от симфоничния оркестър на чешкото национално радио и от години живее в Прага. Бил е на една сцена със звезди като Джордж Майкъл и Стинг, а в този момент надареният цигулар се включва и в този план.
Преди няколко дни Поли Генова разгласява в обществените мрежи фотография на годежен пръстен, което провокира почитателите й незабавно да се зачудят дали певицата не е получила предложение за брак. " Всъщност фотографията е кадър точно от новото видео ", разясни Поли.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР