Не пожелавам на никого да се чувства както се чувствам

...
Не пожелавам на никого да се чувства както се чувствам
Коментари Харесай

Собственик на Юнион Ивкони обясни защо пътниците в автобуса-ковчег са били без колани


Не поисквам на никого да се усеща както се усещам аз сега. Изказвам съболезнования на околните на всички жертви, сподели в предаването "120 минути " по bTV притежателят на "Юнион Ивкони " Ивайло Константинов във връзка тежката злополука с рейс на компанията на автомагистрала "Тракия ", при която починаха шестима души, а над 20 бяха ранени.
След 25 година и 1 милиарда км това са първите жертви. Всички във компанията са доста смутени, добави той. Той посочи, че водачът на авариралия рейс няма никакви нарушавания, откогато работи във компанията. Това, което компанията е трябвало да направи след случая, е направено на 100%, уточни Константинов. Когато беше изменен Законът за придвижване по пътищата и коланите станаха наложителни за всички коли, още в първите месеци положихме старания да издадем брошури, да обучим водачи и пасажери, само че това, за жалост, не докара до никакъв резултат.
В момента и в леките коли коланите са наложителни, само че никой не ги поставя. Когато не срещаш схващане и никой не глоби отговорните, явно това е една мярка, която не работи, съобщи Ивайло Константинов.
Той разясни, че всички рейсове, създадени след 2007 година, наложително са оборудвани с колани. По думите му околните на починалите и потърпевшите ще получат компенсации поради злополуката. Всеки един пасажер има две застраховки, посочи Константинов.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР