Не подценявайте значението на езика на тялото. Някои трикове, като

...
Не подценявайте значението на езика на тялото. Някои трикове, като
Коментари Харесай

Езикът на тялото, който трябва да слушате

Не подценявайте смисъла на езика на тялото . Някои трикове, като да вземем за пример да не забравяте да се усмихвате, са доста ефикасни и лесни и за осъществяване във вашия всекидневен живот.

 5 метода по какъв начин да изглеждаме по-привлекателни
5 метода по какъв начин да изглеждаме по-привлекателни

Изключвайки спорт и диета

Има обаче и други техники, които, въпреки и относително по-трудни, ще са ви от изгода, в случай че желаете да имате триумфи и по-добри връзки с близките и усещането им за вас.

Тялото

 Снимка 326523

" Опитайте се езикът на тялото ви да подхожда на позицията на индивида, с който разговаряте , макар че е мъчно умеене за преодоляване. Но това демонстрира удивление и единодушие ", споделя Розмари Хефнер, основен шеф по човешките запаси в CareerBuilder.

Може да е мъчно да извършите това естествено, без да изглеждате по този начин, като че ли наподобявате или имитирате някого, само че това несъмнено е добър трик при кандидатстване за работа, в случай че в действителност се пробвате да извършите положително усещане .

Очите

 Снимка 326521

Всичко е в очите. Хората с изменчив взор постоянно наподобяват тревожни, разсеяни или нечестни. Може и да не е изключително елементарно преодоляването на умеенето да поддържате контакт с очите, защото това е доста неуместен и изкуствен развой за някои хора, само че е процедура, която ще ви помогне доста в живота.

Трябва да се научите да прилагате техники за поддържане на по-постоянен контакт с очите, с цел да бъде вашият взор безапелационен .

Ръцете

 Снимка 326520

Понякога е мъчно да разберете какво да вършиме с ръцете си, изключително в случай че сте малко нервозен човек.

В резултат на това се случва да слагате ръцете си в джобовете или да ги кръстосвате. Това са разбираеми придвижвания, само че те също по този начин ви построяват отрицателен облик.

Business Insider разкрива, че при диалог е значимо е да държите ръцете си в такава позиция, че да са свободни и да се виждат , за не изглеждате по този начин, като че ли криете нещо .

Дайте опция на хората да ви се доверят, като употребявате по-отворен език на тялото. Избягвайте позиции, които ви карат да изглеждате отблъскващи (дори в случай че това е метода, по който се чувствате).

Походката

 Снимка 326527

Не всеки върви с убеденост. Някои имат приведена и непохватна походка.

Промяната на метода, по който ходите е сложна задача, само че една по-целенасочена и енергична походка ви подсигурява , че хората няма да вършат прибързана и погрешна преценка за вашата убеденост, прелест и надеждност, съгласно Scientific American.

Стойката

 Снимка 326528

За препоръчване е седналата ви стойка, изключително при първична работна среща с някого, да бъде такава като че ли имате въже, което свързва върха на главата ви с тавана. Правилното " изправено " , не свлечено, сядане се пояснява като знак на просветеност и убеденост .

" Ако незабавно се облегнете на стола си, чиновниците за набиране на личен състав го одобряват като знак за намерено недоразумение за вашето състояние или че не вземате на съществено изявлението, което няма да ви помогне да получите дадена работа ", споделя Аманда Августин, специалист в TopResume, пред Business Insider. " Освен това, свличането ви на стола може да покаже липса на убеденост ", добавя специалистът.

Ръкостискането

 Снимка 326529

Слабото здрависване се равнява на слаб човек в съзнанието на множеството нации .

Как да имате отлично здрависване?

Експерти по езика на тялото поучават, когато стискате ръката на някого насреща да бъде задоволително крепко, с цел да почувствате, че костите на ръката на другия човек леко се притискат в кожата ви и по-късно, запазвайки същата мощ на захвата, да извършите две до три умерено мощни разклащания във отвесната низина. Трябва да поддържате контакт с очите и да се усмихвате.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР