Не подозирам, че член на кабинета, било то премиер или

...
Не подозирам, че член на кабинета, било то премиер или
Коментари Харесай

Радостин Василев не очаква червен картон за кабинета по темата Северна Македония

Не допускам, че член на кабинета, било то министър председател или който и да било различен, ще стигне до такава степен, с цел да се вдигнат червени картон и. По-скоро ще има другарски разговор със Северна Македония. Това съобщи спортният министър Радостин Василев в предаването " Защо, господин министър? " по БиТиВи.

По думите му в областта на спорта и младежта връзките сред България и Република Северна Македония са доста положителни и другарски.

Премиерът Кирил Петков трябвало да е на поста централен нападател, в случай че се организира мач сред държавното управление на България и РСМ. Никога не е свирен мач сред два народа, а напъните сред двете страни би трябвало да бъдат ориентирани в областта на образованието и дипломацията, настоя Василев.

Според него националният интерес е заплашен тогава, когато някой направи нещо друго и неправилно от позицията ни за Северна Македония.
 Стопляме връзките с РСМ с меморандум и държавен футболен мач
Стопляме връзките с РСМ с меморандум и държавен футболен мач

От българска страна мога да кажа, че сме доста удовлетворени и ще продължаваме по същия метод в напредъка по стопляне на връзките, сподели Денков

Радостин Василев разяснява и тематиката дали ще остане корупцията в спорта. Разследване ще има и моята роля като министър е да откривам дали има нередности и да сезирам виновните институции, закани се Радостин Василев.

15 млн. лева липсват от спортните салони. Няма едни 500 000 лева в Министерството на младежта и спорта по обменена социална поръчка. Организирана незаконна група е работила в Министерството на спорта, посочи Василев, който не пожела да каже за кого става въпрос, само че остави на способените органи да ги оповестят.

Според него някогашният състезателен министър Красен Кралев би трябвало да е първият човек, на който основният прокурор да изиска имунитета му като депутат. Мълчанието на прокуратурата в редица проблеми в допълнение девалвира доверието по отношение на нея, уточни Василев.

Радостин Василев се оплака още, че е бил заплашван, само че е сигурен, че не е бил единственият до момента.
 Спортният министър желае да му пратят признат от Конгреса на БФС бюджет до 25 май
Спортният министър желае да му пратят признат от Конгреса на БФС бюджет до 25 май

Радостин Василев заплашва да отнеме лиценза на футболната централа
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР