Не подхожда на град като Пловдив Балона, до бившия стадион

...
Не подхожда на град като Пловдив Балона, до бившия стадион
Коментари Харесай

Пловдивските абсурди: Балона се превърна в бунище, а децат...

Не подхожда на град като Пловдив " Балона ", до някогашния стадион " Пловдив ", да е трансфорат в сметище, а в това време децата да няма къде да плуват, разяснява пред " Марица " Борислав Симеонов, ръководител на Спортен клуб по плуване " ВСИ ". Той има капиталово желание да върне към живот комплекса.



" По-възрастните пловдивчани си спомнят с носталгия къде са се научили да плуват, къде са ходили да се забавляват с другари. А това, в което се е трансформирал комплексът през днешния ден, е неуместно и срамно за града ", сподели още Симеонов. Според него импортираното капиталовото желание не значи, че възможна концесия ще бъде дадена на неговия клуб.



Просто желая да съм наясно с параметрите, които вероятно можем да получим. Да се консултираме с архитекти, ландшафтни инженери, със строители и да забележим какво можем да създадем по въпроса с " Балона ". Уточнявам, че на нас не ни е дадена концесия. На нея могат да се явят всички искащи. Просто задвижихме процедурата, с цел да знаем какво бихме могли да създадем и дали това ни устройва.



В претекстовете си сме записали, че защото вложенията няма да бъдат по никакъв начин дребни, желаеме парцела за 30 години, базирайки се на Закона за физическото образование и спорт. На това място може да бъде издигнато нещо хубаво, което ще бъде от изгода на пловдивчани както за тренировки, по този начин и за почивка в жегите ", приключи Борислав Симеонов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР