Не отива на БСП да се прави на милитаристична партия.

...
Не отива на БСП да се прави на милитаристична партия.
Коментари Харесай

Михаил Миков: Не отива на БСП да се прави на милитаристична партия

" Не отива на Българска социалистическа партия да се прави на милитаристична партия. За 2-та % от Брутният вътрешен продукт за армията още при започване на май имахме ясна позиция при президента. Днес огромният въпрос, който би трябвало да се сложи пред обществото, е по какъв начин оскъдният бюджет да се разпредели, тъй че да даде бъдеще, живот и път на България, а ние водим спор Грипен ли, Фантом ли, кой какви самолети да купи. В тази полемика не е мястото на Българска социалистическа партия. Това сподели пред Българска национална телевизия тази заран някогашният водач на левицата Михаил Миков.
По мотив на идния конгрес на Българска социалистическа партия той съобщи: " Нямаше никаква изключителна нужда да се привиква изключително съвещание. И двете тематики са известни от месеци, да не кажа от години. Това срещна сериозна обосновка от доста членове на националния съвет. Още повече се получи на другия ден, когато госпожа Нинова показа полемиката, причините и стартира да търси измежду съперниците си враговете с партиен билет. Всеки мотив, друг от нейния, тя го приема като неприятелски. Става въпрос за експониране на политика. " Свалянето на една дама е комплициран въпрос, не бих могъл да разясня ", сподели той.
За интензивността на Българска социалистическа партия той попита къде е партията и за какво не взе участие в митингите на синдикатите. Защо не търсим естествените си съдружници, а водим безсмислена полемика кой е за коалиция с ГЕРБ. Те имат своята коалиция, ние сме в съпротива, попита Миков.
Бившият водач на левицата съобщи още, че самоцелните законодателни промени за отчитане пред Брюксел няма да доведат до качествена смяна в битката с корупцията. Голямо значение има по какъв начин с този потенциал се води битката с корупцията. В момента има по-ниска законодателна разпоредителност, доминират свадите и конфликтите, добави Миков.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР