не отговаря за това правителство. Ние дадохме два гласа, за

...
не отговаря за това правителство. Ние дадохме два гласа, за
Коментари Харесай

Илхан Кючюк за атаките срещу него за доклада за РСМ: Лъжи и спекулации

не дава отговор за това държавно управление. Ние дадохме два гласа, с цел да се реализира конституционната промяна. Нашият план за промени в Конституцията е комплициран на масата. Ние в никакъв случай не сме имали претенциите, че нашият план е най-хубавият. Готови сме да беседваме с всички по тематиката. 
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 1073
Това сподели в предаването " Денят онлайн " по Българска национална телевизия евродепутатът Илхан Кючюк  Илхан Кючюк Илхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 година в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 година е, който разяснява офанзивите против него от последните по тематиката, че е премахнал от проектодоклада за напредъка на Северна Македония по пътя ѝ към Европейски Съюз корекция 18, в която влизат всички двустранни въпроси сред Скопие и София, както и всички точки за етническото гонене и проблемите на лицата с българско съзнание в Северна Македония. 

" Една неистина, казана няколко пъти, става истина. Докладът, за който ме упрекват, е за това по какъв начин напредва Северна Македония. Всичко останало е нечиста сделка. Аз съм индивидът, който направи предлагането българи и черногорци да влязат в македонската Конституция. Отлагането на този отчет е в интерес на всички. Това отсрочване ще даде време на Скопие да извърши нужните промени, с цел да напредне по пътя си за участие в Европейски Съюз, както и да включи българите в Конституцията. Засилването на спекулациите и популистките изказвания както в Северна Македония, по този начин и в България не спомагат за намирането на градивен разговор и не водят до нужната необятна поддръжка за Резолюцията от политическите фамилии в европарламента. Аз не съм отсрочил отчета, а съм предложил да се гласоподава есента ", разкри той.  

" Аз не работя под диктат. Аз съм водещият по този отчет, само че с мен има още шест докладчици в сянка. В интерес на всички е да имаме положителни връзки със Северна Македония. Аз не мога самичък да отстрани нищо от този отчет. Това е въпрос на политическите компромис ", сподели още Илхан Кючюк  Илхан Кючюк Илхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 година в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 година е. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР