Не остана време до старта на двудневния семинар в София

...
Не остана време до старта на двудневния семинар в София
Коментари Харесай

Испански лектори показват грешките във футбола у нас

Не остана време до старта на двудневния семинар в София на тематика „ Испанската футболна методика при работа с деца”. Практическите познания, които ще могат да бъдат чути въз основата в НСА ще бъдат показани от основния методист на Бетис Алберто Мартин и треньорът при „ зелено-белите” Мигел Наваро. Пабло Гомес и Росен Илков са основателите на семинара в родната столица.

Главният методист на Бетис избра Витоша 13 за сътрудник у нас

Работата с подрастващите е с изключителна значимост, на която би трябвало да се обръща рисково огромно внимание. На лекциите ще се обърне внимание на грешките, които позволяват треньорите по време на работата си с най-малките, както и проблемите, които съпътстват футболистите и родителите им. Алберто Мартин и Мигел Наваро ще разяснят с изключителни елементи своята работа и няма да остават секрети пред аудиторията.

Испански корифеи нищят юношеския футбол в България

Семинарът ще се организира на 11-ти и 12-ти юни (вторник и сряда). Лекциите стартират в 10 часа сутринта, на обяд ще има един час отмора, след което продължаваме до 17:30. Мястото на събитието е НСА. Лекциите ще се проведат в една от залите за доктрина на първия етаж на главната постройка. Практиката ще бъде на някой от терените, според от климатичните условия.

Единичната цена е 185 лв.. За групи от 3 или повече треньори цената е 160 лв.. В цената е включен наръчника на Алберто Мартин, който самичък по себе си е извънредно скъп.

ВАЖНО – местата са лимитирани, тъй като бихме желали да стане качествена полемика и да бъде отговорено извънредно изчерпателно на всички въпроси, които треньорите имат.

Банка: Общинска банка

IBAN: BG58 SOMB 9130 1066 9803 01

На името на: Росен Илков

*допълнителна информация може да получите на телефон 0876 534 000 или като ни пишете през нашата форма за контакти на сайта
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР