Не очаквайте от мен незаконни арести, така служебният вицепремиер и

...
Не очаквайте от мен незаконни арести, така служебният вицепремиер и
Коментари Харесай

Вицепремиерът Демерджиев: Не очаквайте от мен незаконни арести

" Не очаквайте от мен противозаконни арести ", по този начин служебният вицепремиер и Министерство на вътрешните работи министър Иван Демерджиев отговори на въпроса по какъв начин прави оценка ареста на Бойко Борисов, изработен от предшественика му Бойко Рашков.Демерджиев сподели: " Аз не бих направил подобен арест. Не очаквайте от мен противозаконен арест. Така мога да го оценя ареста. Арести би трябвало да се вършат единствено тогава, когато са налице законовите предпоставки за това, без значение на кого.

Не желая да разясня непознати дейности. За моите постоянно ще нося отговорност ".След срещата при президента Румен Радев за организацията на изборите на 2 октомври вицепремиерът Демерджиев сподели, че дилемите са ясни - да се противодейства на купения и корпоративен избор, като има направен проект за това, ще се употребяват и СРС та, сподели Министерство на вътрешните работи министъра и добави: " Ще използваме целия запас на Министерство на вътрешните работи и на службите, с които сме във взаимоотношение.

Ние няма да викаме партийни деятели, с цел да ги предизвестяваме, само че в случай че има данни за лица, които правят правонарушение, закононарушение или се готвят да правят такива, ще викаме, само че партийни деятели няма да викаме. Не се тормозете за това. Мотивирани сме да осигурим равни и почтени условия на всички участници в изборния развой.

Ситуацията е доста динамична. Не забравяйте, че Министерство на вътрешните работи има доста отговорности, мигрантският напън се ускорява с всеки ден сега. Така ще създадем, че да изтеглим хора от границата, на тяхно място да вкараме хора от Министерство на защитата и да обезпечим оптимално нужния персонален състав, който да разреши освен осъществяване на изборите, само че и тези действия по определяне, и както споделих, наказване на хората, виновни за купения и манипулирания избор ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР