Не очаквайте изненади на форума, предупреди Даниел МитовВИП гост ще

...
Не очаквайте изненади на форума, предупреди Даниел МитовВИП гост ще
Коментари Харесай

В неделя 1100 делегати преизбират Бойко Борисов за лидер на ГЕРБ

Не очаквайте изненади на форума, предизвести Даниел Митов
ВИП посетител ще бъде ръководителят на ПГ на ЕНП Манфред Вебер

Висшият партиен орган на ГЕРБ - националното заседание - ще се организира в неделя от 12 ч. в зала 3 на Интер Експо Център в София. Във форума ще вземат участие близо 1100 делегати, определени на регионалните конференции, депутатите и евродепутатите на партията, общински съветници, кметове и ръководители на общински препоръки от ГЕРБ.

Те ще преизберат Бойко Борисов за водач на групировката, защото четиригодишният му мандат е изминал на 26 ноември предходната година.

ВИП посетител на съвещанието ще бъде ръководителят на Парламентарната група на Европейската национална партия Манфред Вебер, съобщи Даниел Митов. Ще има представители и на генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес и на хърватския министър председател Андрей Пленкович.

От България са поканени съдружният сътрудник Съюз на демократичните сили и други по-малки обединения.

Досегашните двама зам. ръководители Даниел Митов и Томислав Дончев резервират постовете си.

Официално Бойко Борисов е ръководител на ГЕРБ от 10 януари 2010 година, От основаването на партията на 3 декември 2006 година, когато бе кмет на София и законът забраняваше на градоначалници да имат свои партии, ГЕРБ официално се ръководеше от Цветан Цветанов, а Борисов бе неофициален водач.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР