Не очаквам това да се отрази на резултатите на коалицията

...
Не очаквам това да се отрази на резултатите на коалицията
Коментари Харесай

Хаджигенов: Отцепването на Дончева няма да повлияе на резултата на Изправи се! Мутри вън!

Не чакам това да се отрази на резултатите на обединението " Изправи се! Мутри вън! ". Това съобщи някогашният народен представител Николай Хаджигенов пред, разяснявайки отцепването на " Движение 21 " на Татяна Дончева от обединяването.
Припомняме, че по-рано през днешния ден водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова , че социалистите договарят с Дончева, АБВ на Румен Петков и Георги Първанов и " Нормална България " на Георги Кадиев за общо явяване на изборите на 11 юли.
По думите на Хаджигенов отлив на гласове няма да има, тъй като " Движение 21 " са дребна партия, както и останалите в обединяването - ДБГ, ЕНП на Мария Капон и " Волт " на някогашният народен представител Настимир Ананиев .
" Ние съзнателно избрахме единствено дребни празненство. Подбрахме ги като размер, с цел да няма превилигировани. Бяха с идентична стойност и тежест. Идеята беше да изтикаме жителите напред ", добави той. 
По думите му точно негово е било предлагането мандатоносителите да са 3, каквото е законовото условие, с цел да се избегнат проблеми в обстановка като сегашната. " Наречете го адвокатска параноя, в случай че желаете. Исках да съм сигурен, че никой няма да бъде платен или принуден да се отдели и това да навреди ", добави юристът. Хаджигенов сподели още, че водачът на " Движение 21 " не е предизвестила към този момент някогашните си съдружни сътрудници , че беседва с Българска социалистическа партия. " Ние към този момент водим диалози за идващите избори, само че Дончева, явно, към този момент не е част от тях ", сподели той и посочи, че не е сюрпризиран от обстановката.
На въпрос какви са били връзките в обединението след края на 45-ото Народно заседание, Хаджигенов сподели: Приключиха обикновено. Направихме общо заседание, с цел да можем да уточним някои организационни елементи, само че тогава Дончева не пристигна персонално и изпрати собствен представител ".
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР