Не очаквам проблеми. Би било изключителна глупост от политическа гледна

...
Не очаквам проблеми. Би било изключителна глупост от политическа гледна
Коментари Харесай

Премиерът определи като изключителна глупост вота на недоверие към правителството

Не чакам проблеми. Би било изключителна нелепост от политическа позиция някой да не поддържа държавното управление в този миг. Няма никаква причина то да бъде неодобрено. Това съобщи министър председателят Николай Денков в отговор на въпрос дали е обезпокоен от идният избор на съмнение към държавното управление, съобщи кореспондент на " Фокус ".



Денков отоговри и на нападките към министрите от кабинета. Според него рецензиите са свързани с предизборната акция. 

" В предизборна обстановка сме. Господин Борисов, господин Петков, както и други партийни водачи обикалят страната и мобилзиират техните партийни групи по места за идните избори. Как работи един министър не би трябвало да се прави оценка спроед това какъв брой постоянно се появява по малките екрани ", съобщи той.

Министър-председателят изясни, че оценките към министрите ще бъдат на база това какво те са свършили във времето, в което са били отпред.

Фотоволтаиците

" От изявлението стана ясно, че Борисов е сбъркал две разнообразни процедури. Предполагам, че някой от съветниците му го е подвел. Това, което споделя той, се отнася за една процедура, до момента в който това, което е пуснато за обществено разискване, е друга процедура ", сподели той.

По думите му сега тече процедурата по публично разискване, в която могат да се вършат оферти за корекции и усъвършенствания: " На първо място би трябвало да се разиска умерено, с цел да стане ясно защо става дума. По отношение на това дали да го изтеглим - то е предоставено за обществено разискване. Ако има нещо потребно да се пределожи, то да бъде регистрирано, само че няма никаква причина да се изтегли ".

Денков прикани да се насочат закани към кабинета: " Колкото до математиката, няма какво да се заплашваме. Всеки един от нас, от екипа ми, се пробва да свърши нещо потребно за България. Ако някой не желае да взе участие в този развой, тогава може и да се сбърка математиката ".

Териториалните проекти

По тематиката за вългищните централи Денков изясни, че териториалните проекти не могат да бъдат изтегляни. Той прикани още веднъж протестиращите да се включат в процеса по оптимизация на енергийната Пътна карта: " Изтеглянето на проектите е едно извънредно нездравословно деяние за районите. Плановете не затварят никакви мини, никакви ТЕЦ-ове. Плановете са, с цел да се подкрепи преходът, който по този начин или другояче ще се случи, тъй като се трансформират технологиите в енергийната промишленост ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР