Не очаквам нищо. Всичко е възможно. Живи хора сме, различни

...
Не очаквам нищо. Всичко е възможно. Живи хора сме, различни
Коментари Харесай

Валери Симеонов разкри каква е причината да не подаде оставка

Не чакам нищо. Всичко е допустимо. Живи хора сме, разнообразни характери. В някакъв миг някой взема друго решение и поема по различен път. Да поема някакви задължения, като на някакъв пионерски общ брой, няма по какъв начин да стане това нещо. Това съобщи водачът на НФСБ и вицепремимер Валери Симеонов в ефира на " Денят стартира " по Българска национална телевизия, съобщи Блиц.

" Тези, които всяка вечер ги виждаме там по 100-200 индивида са доста по-малко от хилядите, които са дали своят вот за мен. Не мисля, че на махленски напън, би трябвало да се дава отговор с махленски напън ", съобщи вицепремиерът. 

" Не са единствено майките, които имат потребност от средства. Има и други, които са в тежко и неравностойно положение ", добави патриотът

На въпрос защо би протестирал на палатка с месеци. " Ако нещо е срещу възгледите ми, бих протестирал. Много е забавно обаче, че казусът на тези дами е решен, само че те не престават да стачкуват. Ясно е, че ще мине този законопроект. Не знам за какво продължава митингът. Излиза въпросът този митинг е за настояванията им или има политическа цел. Иска да провали стабилността на държавното управление ", счита Симеонов. 

" Те споделят, че децата са заболели. Те в действителност са заболели. Но аз не знам с какво майчинско възприятие държат тези деца на открито. Не слагам под подозрение положението на децата. Аз също имам у дома неработоспособен. Майка ми е неподвижна ", показа той.

" Не съм някакъв човек с неестествени и ненормални усещания. Всички виждаме, че децата са заболели. Аз също ги виждам. Децата напряко са повредени. Смятате ли, че естествен човек ще каже противоположното на това, което вижда. Аз не отхвърлям това. Питам, за какво тези майки не се грижат за тях, а толкоз време ги държат на открито ", пита Симеонов.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР