Не обвързвам БСП със следващите редове. Това е мое лично

...
Не обвързвам БСП със следващите редове. Това е мое лично
Коментари Харесай

Червен депутат: ГЕРБ стана почти БКП - партия държава

" Не привързвам Българска социалистическа партия със идващите редове. Това е мое персонално мнение.
Не сме изправени пред избор сред длъжностен кабинет на президента Радев или постоянен в този момент. Едното не изключва другото ", във Facebook.
" Имаме потребност от: 1. постоянен кабинет с няколко общи цели. Общи за България. Планът за възобновяване и резистентност, зелената договорка, ръководство на рецесията и нейните последствия в здравен и стопански проект.
 Божанков отбрани Нинова: Ако тръгнем да я сменяме, няма да бъде демонтиран моделът Борисов Божанков отбрани Нинова: Ако тръгнем да я сменяме, няма да бъде демонтиран моделът " Борисов "
Претърпяхме сериозна загуба, само че Българска социалистическа партия няма да допусне да е безполезна в подобен основен миг, за основаване на кабинет. Това съобщи депутатъ...
Да освободим обществото от боязън и взаимозависимост. А това не става незабавно. Изборни правила, ЦИК и други органи имат потребност от…свобода. Върховенство на закона.
Като реализираме тези общи за България цели – оставка. След 6 месеца. 2. Служебен кабинет на президента Радев. Той организира изборите и подсигурява равномерен преход на властта. В конституцията, популярност на мъдрите ни предшественици, това е добре фиктивен механизъм.
Отиваме на нови предварителни избори. 3. Мафията страда. Началото е турено.
Ако се хвърлим незабавно в избори има няколко риска. Държавната власт не се усвоява или губи на часа на 04.04. За над 10 години ГЕРБ стана съвсем Българска комунистическа партия – партия страна. От ниско чиновническо равнище – до върховете на страната – партията има стоманен надзор.
 Нинова разкри ще поддържа ли Слави и призна, че ГЕРБ пробвали да пробият Българска социалистическа партия Нинова разкри ще поддържа ли Слави и призна, че ГЕРБ пробвали да пробият Българска социалистическа партия
Ние ще дадем своите гласове за политики, в случай че Слави Трифонов направи кабинет. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в " Денят стартира...
В тандем с Пеевски, прокуратура, служби и всевъзможни репресивни органи – имаме конкурент, който освен не е свален от власт, а ще се върне „ с 200 “ при възможен неуспех в идващите седмици. И няма на кого да се сърдим.
Този кабинет не може да бъде коалиция. Идеологически съставните му елементи са и ще останат безусловно несъвместими. Лакомия за постове сега е непростителен грях.
Управлява ни брутална мафия без цвят, граница и идеология. Преди да я обезвредим или най-малко омаломощим - не можем да проведем борба ЗА и ПРОТИВ необлагаемия най-малко. Не може да има спор демократично – консервативно. Нито дясно и ляво.
Мъдрост, сътрудници. Заради нашия общ дом. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР