Не ние започнахме така наречената война в Украйна. Напротив, ние

...
Не ние започнахме така наречената война в Украйна. Напротив, ние
Коментари Харесай

КОЛОНИАЛНАТА ЕПОХА ОТДАВНА ПРИКЛЮЧИ

Не ние започнахме по този начин наречената " война в Украйна ". Напротив, ние се опитваме да я прекратим. Не ние организирахме държавния прелом в Киев през 2014 година, не ние сплашвахме жителите на Крим и Севастопол с въодушевено от нацистите етническо пречистване. Всички тук са осведомени и грамотни хора. Вие знаете какво се случи: в продължение на девет години украинците бомбардираха, стреляха, използваха танкове. Срещу Донбас бе разгърната същинска война. И никой не преброи починалите деца в Донбас. Никой в другите страни не плака за тези жертви.   
Основната причина за дейностите на Запада е неговата надменност и господство, реализирано посредством плячкосване на цялата планета. Историята на Запада е хроника на безкрайната агресия. Западното въздействие в света съставлява голяма военно-финансова пирамида и постоянно се нуждае от ново гориво, с цел да се поддържа.
На Запад май са не запомнили, че съществуват такива понятия като рационална въздържаност, компромис, подготвеност да отстъпиш от нещо в името на допустим за всички резултат. Не, те са безусловно захласнати от едно-единствено нещо - да продадат ползите си тук и в този момент, без значение от цената, непременно.   
Украинската рецесия не е териториален спор. Ние имаме големи територии, които да усвояваме - Сибир, Източен Сибир и Далечния изток, които би трябвало да развиваме.
Съединени американски щати постановат на Европа своята икономическа линия, пробват се да заменят законите със свои правила. През цялото време звучи това обръщение към нас: " Вие би трябвало, вие сте длъжни, съществено ви предизвестяваме... "
Кои въобще сте вие? Какво право имате да предупреждавате? Епохата на колониалното ръководство от дълго време е завършила!
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР