Не, не са извънземните! Мистерията с житните кръгове, които се

...
Не, не са извънземните! Мистерията с житните кръгове, които се
Коментари Харесай

Мистериозните житни кръгове край София се оказаха пиар акция

Не, не са извънземните! Мистерията с житните кръгове, които се появиха край близкото до София село Равно поле, се оказа пиар акция на водка Absolut.

Замисълът на акцията бил да се притегли внимание за повече приемливост и чуваемост сред почитателите на другите музикални стилове под надпис „ Да се чуваме повече “.

Инициативата бе показана със зрелищна апаратура от житни кръгове посред полята и звуково-светлинен пърформънс, на който станаха очевидци някои известни музиканти, измежду които Орлин Павлов, Поли Генова, Рут Колева, Дивна, Прея, Кристина Димитрова, Сашка Васева, Григовор, Жлъч и Гена, Иво Димчев, DJ Steven, Ясен Петров и Момчил Колев от известното българско дуо Дони и Момчил.

Кампанията цели да насочи внимание към колаборации на музикални реализатори от разнообразни жанрове и насочва обръщение към почитателите да бъдат по-толерантни и да се отърсят от предразсъдъците, свързани с обичаните им стилове, и хората, които ги харесват или не, обясниха уредниците.

На събитието стана ясно, че инсталацията е основана, с цел да притегли внимание към тематиката за толерантността и да завоюва повече съидейници към идеята за пренебрегването на предразсъдъците в музиката.

Проектът ще се развива през идващите месеци и ще показва непредвидени музикални срещи, с цел да чуем и забележим на една сцена актьори, чиито почитатели нормално не биха се смесили. Инициативата е въодушевена от обстоятелството, че музиката е най-близо до сърцето на актуалния човек и в музикалните желания предразсъдъците са най-явни. Именно по тази причина за старта на акцията на една сцена застанаха Иван Шопов, който основава електронна музика, и Теодосий Спасов, който свири на дудук.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР