„Не, не бих нагазил в политиката. Защото имам име, което

...
„Не, не бих нагазил в политиката. Защото имам име, което
Коментари Харесай

Проф. Кантарджиев обяви влиза ли в политиката

„ Не, не бих нагазил в политиката. Защото имам име, което запазвам от години и не мога да го причиня на фамилията ми - да ме окалят или да направя политически неточности. Не бива да дружиш с идиоти и да правиш неточности “, показа проф. Тодор Кантарджиев пред бТВ.

Според него, до момента в който други нации са се обединили пред заплахата от ковид, българите са се разединили. „ Такива нелепости се изляха върху нас, че дори е грозно да си спомня човек. Най-трудното беше недоверието, което целеустремено се създаваше в хората –

съмнение към медицината, към специалистите. Мисля, че тази наклонност продължи и сега отново е по този начин “, сподели Кантарджиев. " Две са направленията на създавачите – едните, които с говорене на противното, желаеха да станат доста известни. Един незнаен лекар, който споделяше, че „ Кантарджиев приказва нелепости “, на няколко пъти се опита да стане народен представител, само че не стана първия път. Другата чат –пиари погрешно посъветваха политиците да заложат на страховете и недоверието в ограниченията “, счита Кантарджиев.

„ Аз в целия си умишлен живот се готвех за този миг. Мисля, че направих нещо значимо “, това призна проф. Тодор Кантарджиев във връзка на присъединяване си в Националния действен щаб против COVID-19. Синът на професора разкри, че татко му е имал хематологично заболяване, бил е подложен на химиотерапии и работата му по това време е била извънредно рискова за него. С химиотерапиите и здравословните проблеми, които имах, не мислех за себе си, а за хората. То се знае какво щеше да се случи с мен, в случай че тогава се бях заразил с короннавирус “, сподели Кантарджиев.

„ Омръзнах на някои хора, а други започнаха да не ме обичат, тъй като не си трансформирам изявленията за ковид отдавна “, показа някогашният началник на НЦЗПБ и още веднъж съобщи, че „ броят на умрелите от Коронавирус внезапно понижава, когато има повече имунизирани. Всички ваксини – освен тези против Коронавирус, демонстрираха, че са доста ефикасни “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР