Не можеш да обвиняваш някой, който следва сърцето си, защо

...
Не можеш да обвиняваш някой, който следва сърцето си, защо
Коментари Харесай

След 10 години мълчание бившият мъж на Векилска каза всичко в ефир пред цяла България

" Не можеш да обвиняваш някой, който следва сърцето си, за какво те е изоставил. Не желая да наподобява като че ли Мариана е неприятно момиче. Не, тя не е жена, която просто е загърбила фамилията си. Тя просто е огън жена. И на мен ми беше доста мъчно да бъда и майка, и татко за сина ми. Особено доста, когато заран би трябвало да съм мобилизиран в радиото пред хората, а душата ми страдаше. Но това е минало ".

Това показа радиоводещият Симеон Колев в студиото на " Търси се " по Би Ти Ви.

Преди повече от 10 години той се раздели с огромната си обич - журналистката Мариана Векилска. Според нея, любовта им към този момент си е отишла и не е отговорен трети човек за тяхната раздяла.

" Тогава вървях на психолог и в този момент е тъкмо моментът да благодаря на Детелина. Но аз имах всевъзможни моменти. Знам, че има хора, които не не престават, срутват се, самосъжаляват се, жертви. Но мен бащинството ми даде крила в оня миг. И в този момент, като погледна обратно, се усещам благополучен, тъй като децата към този момент са добре, огромни са, одобрени, щастливи ", с усмивка споделя Симо, който към този момент се усеща " еволюирал ".

" Чак в този момент от три години насам отворих сърцето си и пребивавам с друга жена, която ме прави благополучен. И мога да кажа, че към този момент съм доста друг от индивида Симо, който беше преди 10 години. За положително е ", показа той.

" Симеон Колев е неповторим човек, който аз поканих да работим с него четири години в общинския съвет. Разбрах, че той е извънредно трудолюбив и имаше доста хрумвания. Бях му предложила по-висока политическа позиция, само че той не я одобри, искаше да си остане в радиото ", сподели за Колев някогашната кметица Йорданка Фандъкова.

" Заедно с нея направихме доста неща. Отказах да стана политик, тъй като постоянно проследявам три критерия за себе си, да ги има: да бъде занимателно, да е значимо за средата и хората и да ми носи пари. Е, интуицията ми сподели, че това не е за мен ", смее се Симо.

В момента той се усеща " леко прегорял " в Бг радио, тъй като всеки ден от него се изисква да е в въодушевление, " росен като репичка " и да стимулира всяка заран хората. " А то по никакъв начин не е елементарно. С Боги понякога си прехвърляме думи, реплики, само че не всеки ден ти е кеф да се усмихваш. Но считам, че да сме " нуклеарни централи на сила ", с Богдана ни е хубаво ", прави равносметка Симо.

Той е удовлетворен и че с порастването на двете си деца - Габриела, която е от първия брак на Мариана Векилска с футболиста Георги Донков, и неговият наследник - Момчил, който е 10 клас, Колев има повече време за себе си. " И в този момент се чудя какво занимание да си намеря, тъй като ми се е отворило едно свободно време, което би трябвало да запълня ", с усмивка споделя Симеон Колев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР