Не можем категорично да твърдим, че е имало съприкосновение между

...
Не можем категорично да твърдим, че е имало съприкосновение между
Коментари Харесай

Хвърляли кал и кенчета бира по колата, опитала да мине през кръстовището на СУ

Не можем изрично да твърдим, че е имало прикосновение сред автомобила, който опита да премине през кръстовището до Софийския университет и протестиращ, обявиха от Столична дирекция на вътрешните работи по време на брифинг за зародилото напрежение на митинга през вчерашния ден вечерта. 

" В момента преглеждаме камери и записите от тях. На тях обаче не се вижда нарушаване от страна на лидера. Призовахме, в случай че има очевидци, да дойдат в 1 РПУ. Досега обаче никой не се е отзовал ", каза комисар Тони Тодоров, зам.-директор на „ Охранителна полиция ” в Столична дирекция на вътрешните работи.

" Поведението през вчерашния ден на протестиращите бе неприлично. По автомобила бяха хвърляни тиня, кентчета от бира. Ще си разреша да кажа, че това държание е неприлично. Когато медиите си потеглиха, протестиращите се подсмихваха “, сподели той. 

Комисар Тодоров изясни в елементи по какъв начин се се стигнало до напрежението сред лидера на автомобила и протестиращите.   „ Снощи при съществуването на 7-8 протестиращи на самото кръстовище, взехме решение, че можем да стартираме диалози с тях, за да освободим придвижването. Движението беше пуснато по бул. „ Васил Левски ”. Пускайки придвижването в кръстовището на " Васил Левски " и " Цар Освободител " се озова автомобил, който беше заварден от присъстващите хора и държа да подчертая, че слязоха и от тротоара хора. При тази обстановка породи случай. Водачът на транспортното средство реши да потегли обратно, с цел да напусне кръстовището и да се върне. При което се чу зов от намиращото се покрай автомобила момче и тогава разбрахме, че същият има искания, че автомобилът е минал с едната гума върху стъпалото на крайници. Автомобилът остана на място. Започна отправяне словесни реплики сред лидера, нас и присъстващите протестиращи. "  , обясни обстановката той.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР