Не можем да знаем доколко тези разкрития отговорят на истината,

...
Не можем да знаем доколко тези разкрития отговорят на истината,
Коментари Харесай

Трети заподозрян в аферата „Скрипал“

Не можем да знаем до каква степен тези разкрития отговорят на истината, разяснява представителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Трети хипотетичен офицер от съветското военно разузнаване (ГРУ) евентуално е бил забъркан в аферата с отравянето на някогашния двоен сътрудник Сергей Скрипал и щерка му Юлия през март 2018 година в английския град Солсбъри.

Това твърди проверяващият уебсайт “Белингкат ”, представен от Би Би Си.

Според английските публицисти въпросният сътрудник се споделя Сергей Федотов, което е подправена идентичност, която същият употребява от 2010 година насам, когато е била основана. Данни за Федотов, както и за другите двама хипотетични отровители – Анатолий Чепига и Александър Мишкин, отпреди тази година не съществуват, настояват от изданието.

“Не можем да знаем до каква степен отговоря това на истината и дава отговор ли на истината въобще. Не знаем върху какво са се опирали съставилите тази информация, не знаем до каква степен са способени, кои са те и въобще дали е истина всичко това ”, разяснява информацията Дмитрий Песков – представител на президента на Русия Владимир Путин.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР