Не можем да си представим и ден без телефоните в

...
Не можем да си представим и ден без телефоните в
Коментари Харесай

Никога не дръжте телефона си на тези места, защото е ОПАСНО!

Не можем да си представим и ден без телефоните в ръцете ни, изключително когато излизаме от вкъщи. Ние толкоз сме привикнали да ги използваме в безусловно всяка обстановка в живота си, че раздялата с него е немислима.

Проверяваме часа, пишем, снимаме, четем вести или даже напряко цели книги и от време на време просто превъртаме в продължение на часове.

Много хора даже съумяват да изкарват пари, употребявайки смарт телефоните си.

Може да се каже, че сме безусловно подвластни от тях и постоянно я носим в себе си, като несъмнено не си даваме сметки, че този завързак в действителност е кадърен да ни нанесе страхотни вреди на здравето, държейки го на един 5 избрани места.

1. Не го носете в задния си джоб

Да, това е ужасно комфортно място, само че е пъклен комфортно и за джебчиите, които могат да го завлечен доста елементарно без да се усетите. 

Също по този начин от време на време се не помни, че е там и шансът да седнете върху него и да го спраскате на две също е доста огромен.
 11 значими правила, които е учтиво да се съблюдават, когато разговаряте по телефона 11 значими правила, които е учтиво да се съблюдават, когато разговаряте по телефона
Мобилният телефон е нашата връзка със света. Днес е съвсем невероятно човек да няма телефон в себе си. Той улеснява живота на хората и и...

2. Не го носете в предния си джоб, в случай че сте мъж

За тях е доста нездравословно, защото е потвърдено, че електромагнитните талази, излъчващи се от него, имат негативен резултат върху тяхната репродуктивна система.

3. Не притискайте телефона към бузата си

Екранът му е пъклен замърсен и даже на телефона е потвърдено, че има повече бактерии, от колкото в тоалетната.

4. Не го дръжте покрай източници на топлота
 Как да опазите телефона си на плажа Как да опазите телефона си на плажа
С развиването на технологиите смарт телефоните се трансфораха в неразделна част от всекидневието ни. Докато единствено преди 20-тина година българите...

Батерии, фурни, печки - дръжте го надалеч. Те са способни да го повредят, даже и да го взривят. Ако времето е доста горещо, евентуално сте усещали по какъв начин батерията му стартира да прегрява.

5. Спрете да се взирате в екрана преди сън

Това е една от най-честите и най-сериозните неточности, както и незабавно откакто се събудим, а още по-лошото е това да го държим до възглавницата си, до момента в който спим.

Той излъчва доста електромагнитни талази и може да аргументи доста главоболия и световъртеж. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР